Meer warmte in huis?

De winter staat voor de deur en de mensen doen de kachel weer aan. Nu moet de CV-ketel het wel goed doen. Als uw CV het niet goed meer doet krijgt u het niet zo warm meer in huis. Als dit het geval is, schakel dan een expert in. Een expert heeft uw ketel binnen een mum van tijd gerepareerd. Maar een reparatie wil iedereen voorkomen, onderhoud uw CV-ketel dan op de juiste manier. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten en dan komen onze monteurs bij u thuis om uw ketel te onderhouden en waar nodig is te repareren.

CV-ketel vervangen?

Is uw eigen CV-ketel erg verouderd en is die nodig toe aan vervanging? Wacht daar dan niet te lang mee om uw CV-ketel te vervangen. Want reparaties aan een oude CV-ketel houden niet op. Een nieuwe ketel heeft minder onderhoud nodig en gaat lang mee. Als uw bij uw nieuwe ketel een onderhoudscontract afsluit, komen onze specialisten eens in het jaar langs om uw ketel te controleren. Mocht er toch nog wat aan de hand zijn, repareren ze het gelijk en vallen de kosten onder het contract.

Combiketel

De naam zegt het al een beetje. Een combiketel is een combinatie tussen een boiler en een CV-ketel. Een combiketel zorgt dus voor warmwater uit de kraan en voor het verwarmen van uw huis. Op deze manier bespaard u ruimte in huis, heeft u minder aansluitingen nodig en een combiketel is energie zuinig. In alle opzichten een ideale investering. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en verbaas u over de scherpe prijzen.