Kwaliteits haarverf vanuit Italië ook in Nederland gebruikt

Compagnia del Colore is kwaliteits haarverf uit Italië. Deze verf heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en wordt naar Nederland geïmporteerd en verkocht aan kappers. Vaak ontbreekt de groothandel bij de kapper. Echter, als kwaliteits haarverf vanuit Italië moet komen, is de groothandel een goede tussenpersoon. Compagnia del Colore heeft zelfs 188 verschillende kleuren. 52 van deze zijn ammoniavrij. Mensen die op zoek zijn naar een nieuw kleurtje kunnen bij de kapper deze producten gebruiken. Kwaliteits haarverf is niet het enige wat dit merk aanbiedt. Er zijn ook shampoo’s, stylingproducten en conditioners en uiteraard nog meer.

Onderscheidend vermogen

De kwaliteits haarverf moet het hebben van het onderscheidend vermogen. Bij de haarverfproducten van Compagnia del Colore blijkt dit het geval. De enorme keuzemogelijkheid en de uitstekende kwaliteit, maakt het een aantrekkelijke product bij kappers. De kleuren zijn intens en de kwaliteits haarverf is voorzien van micropigmenten. Hierdoor krijgt het haar een diepe en intense kleur en glans. De groothandel die deze producten inkoopt vanuit Italië heeft een open markt voor zich in Nederland. Kappers kiezen graag voor deze producten.

Ook verkopen in de salon

Kappers die kwaliteits haarverf of de andere producten van Compagnia del Colore aanschaffen, kunnen dit ook nog eens in hun eigen zaak verkopen aan  hun klanten. De prijzen zijn namelijk relatief laag, waardoor het voor de consument een betaalbare optie is. Dit zorgt dan weer voor een extra cashflow voor kappers. Compagnia del Colore is dus aan een opmars bezig met kwaliteits haarverf en dat ook in Nederland.