Kies voor een betrouwbare taxi centrale

Binnenkort een uitje, meeting of iets anders waarvoor u een taxi nodig heeft? Taxi Almere brengt u graag naar uw bestemming. Gemakkelijk, u laat u rijden en kan ondertussen werken, genieten, een borreltje drinken en u laat uw eigen auto thuis staan. Voor ritjes rondom heel Almere staat het taxibedrijf voor u klaar.

Naar Schiphol? Laat u brengen!

Een mooie vakantie voor de boeg? Dan is het gemakkelijk om u te laten rijden naar Schiphol. Zo kan u uw auto thuis laten staan en hoeft u geen parkeerkosten te betalen naar het vliegveld. Voor 45 euro haalt het taxibedrijf u thuis op en brengt het naar Schiphol. Een ontspannener begin van de vakantie gaat haast niet, u hoeft niet te rijden en kan alvast langzaam in de vakantiestemming komen!

Hoe werkt het ?

U kunt 24 uur per dag bellen met het bedrijf. Als u in Almere wil worden opgehaald staan ze tussen de 10 en 15 minuten voor de deur. Ze brengen u naar iedere gewenste bestemming tegen een scherp tarief, ook ’s nachts! Dat is nog eens gemakkelijk!

Meer informatie over de taxi centrale?

Bezoek de website en klik op Logitaxi. Laat u informeren en maak een afspraak. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen. Geen zorgen meer over de rit!