iPad reparatie Rotterdam

Uw iPhone reparatie wordt bij iReparatieservice door monteurs met jarenlange ervaring binnen 30 minuten uitgevoerd tegen een scherpe prijs. Breng uw iPhone voor reparatie langs in Rotterdam uitsluitend op afspraak, of stuur deze aan ons op. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 010-7370408, mail naar info@ireparatieservice.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Het scherm van uw iPad is te vervangen. Het is natuurlijk niet fijn om een iPad te hebben met een onleesbaar scherm. Wij vervangen uw kapotte iPad scherm deskundig en zeer snel voor een nieuw iPad scherm. Hier kunt u er weer optimaal mee vooruit. Wij bieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. iPad reparatie Rotterdam

Bij iReparatieservice bent u op het juiste adres om uw iPad te laten repareren. Één van de meest voorkomende iPad reparaties is het vervangen van het beeldscherm. Is het glas van uw iPad gebarsten? Wij repareren het glas van uw iPad. Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel scherm. U kunt direct een afspraak maken. Wij werken met originele iPad schermen. Op de uitgevoerde reparaties aan uw iPad en andere toestellen heeft u drie maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.