Geen bemoeienis van VN over Zwarte Piet

Dit de wereld waarop wij leven, van een afstand is het een mooie wereld maar mensen laten de meest vreselijke dingen gebeuren.

In donker Afrika worden de geslachtsdelen van jonge meisjes op religieuze gronden verminkt, in Zuid-oost Azie worden jonge kinderen verhandeld en misbruikt in de seks-industrie. Miljoenen kinderen leven over de hele wereld onder de armoede grens, zelfs in Europa. Mensen worden onderdrukt, mishandelt en zelfs geëxecuteerd vanwege hun seksuele voorkeur.

Onschuldige mensen vinden dagelijks de dood in brandhaarden zoals Syrië, Afghanistan en Somalië.

Deze korte opsomming van onrecht op is helaas maar fractie van van alle zware onrecht die er op deze aardbol plaats vind, nu ook op het moment dat je dit filmpje kijkt komen er onschuldige mensen om.

Maar gelukkig is er een organisatie, een verbond van Alle landen over de gehele wereld die waakt over het recht en onrecht op onze wereld…….. De Verenigde Naties!

De verenigde naties heeft in al haar oprechtheid de strijd aangegaan met het onrecht, en stelt daadkrachtig onderzoeken in. Zo ook in het kleine Nederland met de vraag of zwarte piet racistisch is of niet.

Dit is geen zaak van de VN.

Als je het met mij eens bent dat in het land waar iedereen dezelfde rechten heeft. In het land waar je mag geloven wat je wil. Het land waar je vrij bent om je mening te uiten. Dat wij in dit land  geen behoefte aan bemoeienis van de VN, deel dan deze video via facebook, twitter en youtube!