G-Shock en IkkI horloges

G-Shock schokbestendig

G-Shock kan tegen elke schok! En zo is het ook. De horloges van G-Shock zijn geschikt om onder de extreemste omstandigheden te blijven functioneren. Als een horloge en als hip fashion item. Een G-Shock is niet alleen robuust om tegen grote schokken te kunnen maar omdat een robuuste G-Schok gewoon helemaal hip staat aan de pols

G-Shock made by Casio

Casio is naast de maker G-Shock horloges, producent van vele andere horloges. Zoals de hippe Casio Retro horloges en sportieve Casio Edifice horloges. Casio is ook groot in het maken van rekenmachines, foto toestellen., kassa systemen en nog veel. Een speler dus van formaat, met belangrijk uithangbord de G-Shock horloges.

IKKI horloges

Wil je liever een staal horloge van een uitstekende kwaliteit? Kijk dan een naar de IKKI horloges. Mooie, betaalbare kwaliteits horloges, dat is in het kort zoals ik IKKI horloges kan omschrijven. Daar waar G-Shock door dames, heren en kinderen wordt gedragen, zijn de IKKI horloges echte dameshorloges. IKKI horloges zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en het fashionable rose goud. Doordat een IKKI horloge betaalbaar is, kun je ook nog lekker mee mixen en afwisselen!

IKKI mix en match

Helemaal hip is het om horloges te combineren met sieraden. Kies bijvoorbeeld een rosé gouden IKKI horloge en combineer deze met biba armbandjes met rosé gouden bedels en een MelanO Twisted ring in dezelfde kleur. Zo creëer je je eigen ‘high Fashionable IkkI horloge set!