Een auto voor uw bedrijf

Voor velen is het een moeilijke keuze. Het kopen van een (nieuwe) bedrijfsauto voor de zaak. Koop je een enorme bedrijfswagen, of houd je het als onderneming gewoon klein, en koop je een kleine bedrijfsauto? Een bedrijfswagen kopen wordt door vele ondernemingen als te duur geschat, maar voor deze mensen is er hedendaags een oplossing. Je kunt hedendaags namelijk een bedrijfsauto leasen. Op deze manier wordt het financieren van een bedrijfsauto voor iedereen mogelijk gemaakt.

Specialist geeft jou vele mogelijkheden

Het is mogelijk om bij de specialist naast het leasen van een bedrijfsauto, of het kopen van een bedrijfswagen ook jouw bedrijfswagens te laten repareren. Daarnaast verkoopt de specialist ook nog rolstoelvervoer, en kunnen zij tevens jouw wagen ombouwen tot een rolstoelvervoer. Daarnaast repareert deze specialist naast de bedrijfswagens ook gewoon normale auto’s, die zij overigens ook verkopen. Ook voor de APK van jouw auto kun je terecht bij deze specialist! Het is een complete specialist, die jou van alle gemakken kan voorzien omtrent jouw (bedrijfs–)auto’s.

Wil jij meer informatie over deze specialist? Bekijk dan snel de website! Via de website kun je direct de voorraad bekijken! Daarnaast kun je via de website een afspraak maken, of jouw vragen stellen!