Echte nepbomen

Vrijwel ieder jaar hoor je hetzelfde argument van mensen die hebben besloten een echte kerstboom te kopen in plaats van een kunstkerstboom. ‘Kunstkersbomen lijken toch niet op de echte kerstboom’, maar deze kunstbomen zijn tegenwoordig nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Mede doordat de professionele kunstbomen steeds toegankelijker zijn geworden voor privégebruik.

Zo kwamen The Xmas Designers in 2011 met hun idee. Dit team van decorateurs verzorgen als meer dan 10 jaar de kerstdecoraties bij uiteenlopende bedrijven, zoals hotels, restaurants, evenementen en nog meer. Ze kwamen met he idee om een pakket te ontwikkelen met een kant en klare kerstboom. Een pakket waar alles in zit wat je nodig hebt om de kersboom mee aan te tuigen. Alles tot in detail en handig om in elkaar te zetten. Er kan dus niet meer gezegd worden dat de kunstbomen te veel afwijken van de veelgebruikte spar.

Buiten het feit dat deze kerstbomen tot in detail gemaakt zijn om zoveel mogelijk op de echte variant te lijken, zijn ook alle decoraties verfijnd en op elkaar afgestemd. De pakketten zijn compleet van antracieten kerstballen tot een zeshoekige piekster. Er zit zelfs nepsneeuw in de pakketten verwerkt om de kerst nog meer op kerst te laten lijken.
En als je nog iets mist of juist veel terug wilt laten komen in de kerstboom is er nog een groot, afgestemd assortiment met talloze aanvullende items.
Ten slotte hoeft er ook niet meer gepiekerd te worden over hoe zo’n kerstboom mooi gedecoreerd kan worden. Met de pakketten wordt een instructievideo geleverd met daarin ook veel handige tips om je kerstboom mooi aan te kleden.

Al met al is nu wel te stellen dat de periode van echte ‘nepbomen’ voorbij is en dat al het gedoe met het opzetten van deze bomen verleden tijd is. Wilt u zo’n mooi pakket of kerstboom bestellen? Kijk dan op xmasdeco.nl.