duurzame gietvloer

Afgelopen zomer is mijn gietvloer kapot gegaan. Ik heb alles nagekeken maar ik heb niks kunnen vinden in het contract wat ik niet had mogen doen op en met deze vloer. Ik heb dit bedrijf opgebeld om te vragen wat ik nu moet doen. Ze waren erg schappelijk en boden me aan een nieuwe gietvloer in Brabant te leggen.

Een week hierna kwamen ze eerst de hele vloer eruit breken. Hierna hebben ze nieuwe voorbereidingen getroffen en zijn ze de week erna begonnen met de nieuwe gietvloer. Ze hebben dit erg netjes gedaan. Ik heb hier niks op aan te merken. Alles wat ik verwachten zijn ze beter nagekomen. De service was erg fijn en ik voelde me thuis bij dit bedrijf. Ik raad iedereen aan om dit bedrijf te kiezen als je een gietvloer nodig hebt.

Bij dit bedrijf waren een aantal dingen erg belangrijk. Ze houden erg van hun service aan huis of bedrijf. Dit moet van goede kwaliteit zijn. De kwaliteit die ze leveren moet ook goed zijn. Halve kwaliteit kan bij hun niet door de beugel. Klantvriendelijkheid is ook echt een belangrijkpunt. Dit heb ik heel erg gemerkt tijdens dat ze bezig waren met het leggen van de gietvloer. Ook willen ze dat hun vloeren erg duurzaam en betrouwbaar zijn. Als je een gietvloer in de buurt van Eindhoven wilt zou ik op 1 van deze linkjes hierboven kiezen voor meer informatie.