De populariteit van kortingscodes

In 2013 worden massaal kortingscodes online gebruikt. Consumenten kopen nou eenmaal graag met een korting en worden dus zo gemakkelijk overgehaald. Zo zijn er tegenwoordig tientallen kortingwebsites zoals onder andere Bespaarmetkorting.nl die dagelijks de nieuwste kortingscodes, actiecodes, couponcodes, vouchercodes en kortingsbonnen weergeven.

Voor de klant is namelijk erg fijn om een korting te gebruiken, omdat je soms zomaar 10% bespaart op je complete bestelling of bijvoorbeeld kunt profiteren van gratis verzending wat natuurlijk ook fijn is meegenomen. Het idee van bestellen met korting haalt nou eenmaal de consument sneller over.

Zo zijn er diverse populaire kortingscodes als de Wehkamp kortingscode, de Zalando kortingscode, de Hema actiecode, de Bol couponcode, de kortingscode Bart Smit  maar ook vele kortingscodes die minder populair zijn zoals bijvoorbeeld de actiecode Prettymum, de kortingscode Dixons, de kortingscode Bongo en nog vele anderen.

Als je gaat online shoppen is het dus altijd handig om een kortingwebsite in de gaten te houden zodat je direct kunt zien of er een actuele kortingscode aanwezig is die jij kunt gebruiken bij het afrekenen. Want meer dan een code invullen bij het afrekenen hoef je vaak niet eens te doen. Ook krijg je vaak een korting van 5% of 10% bij het aanmelden voor de nieuwsbrief van een webwinkel, wat natuurlijk ook handig is de eerste keer.