De onzichtbare BH

Het klinkt op het eerst gezicht wat vreemd, maar er is een bh die je op je lichaam kunt plakken. Dat is de zogenaamde sticker bh. Een sticker bh wordt aan de borsten geplakt. Ja je leest het goed, een sticker bh kan je aan borsten plakken. De sticker bh bestaat uit twee cups die op de borsten worden geplakt. Geen zorgen, dit wordt gedaan met siliconen. Deze siliconen zijn uitgebreid getest en leveren geen gevaar voor de gezondheid op.

Het voordeel van een sticker bh is dus dat een sticker bh nauwelijks zichtbaar is. Een sticker bh is dus handig als je bijvoorbeeld eens een jurkje aan wilt trekken waarbij je blote schouders hebt of een blote rug. Of allebei. Want in al deze gevallen is de sticker bh dus een oplossing. Dat maakt de sticker bh een ideale oplossing voor als je eens een feestje hebt en je toch een bh wilt dragen maar er ook hip uit wilt zien.

Een sticker bh heeft nog een bijkomend voordeel. Doordat een sticker bh op de borsten word geplakt en daarna aan elkaar wordt verbonden zorgt de sticker bh ervoor dat je een zogenaamd push-up effect krijgt. Dit effect van een sticker bh kan oplopen tot een cup-maat extra. Dus sticker bh laat je dus extra mooi zijn, een sticker bh zit gewoon prettig en een sticker bh is volkomen veilig in gebruik. Dus als je binnenkort er helemaal top uit wilt zien, is een sticker bh een goede oplossing.