De lotto winnen

Iedereen droomt er weleens van: de lotto winnen. Mensen kunnen uren fantaseren over de dingen die ze zouden doen mochten ze opeens financieel onafhankelijk worden. Maar wat doen mensen nu eigenlijk als de mogelijkheden in de wereld opeens oneindig zijn?

Hier is veelvuldig onderzoek naar gedaan en hieruit is gebleken dat de eerste aankoop van lottowinnaars het vaakst een wasmachine is. Op de tweede plaats komt een stoel en op de derde plaats een iPad. Dit zijn producten die men op voorhand eigenlijk helemaal niet verwacht, men zou juist denken dat mensen bijvoorbeeld een nieuwe auto als eerste kopen. De psychologie geeft ons echter antwoorden hierop want wat blijkt mensen zijn simpelweg psychologisch nog niet klaar voor extravagante uitgaven. Dus woont u bijvoorbeeld in Delft en heeft u een flinke geldprijs gewonnen dan is een bezoekje aan een psychologiepraktijk Delft aan te raden!

 Nu zijn er natuurlijk ook mensen die al vanaf het begin geen moeite hebben om flink geld uit te geven na het winnen van een mooie geldprijs.  Recentelijk heeft een Duitse lottowinnares wel een hele snelle manier gevonden om het geld snel uit te geven. De vrouw liet haar winst van 400.000 euro in een dronken bui met één druk op de knop door de rioolbuizen verdwijnen.

Toch blijft de meester van het verbrassen toch wel de Brit en ex-crimineel Michael Carroll. Hij won in 2002 maar liefst 11,4 miljoen euro met de Lotto. Nog geen 10 jaar later blijkt hij al het geld tot op de laatste cent opgemaakt te hebben. Micheal Carroll was namelijk een groot fan van gokken, feestjes, huizen, drugs en prostituees. Dat er bij mensen na het winnen van een groot geldbedrag allerlei zaken ook psychologisch veranderen mag duidelijk zijn geworden. Was Michael Carroll maar naar de goede psycholoog Delft gegaan dan had hij waarschijnlijk nu nog een groot deel van zijn fortuin in bezit.