Cursus massage tijdens de vakantie

In ons drukke dagelijkse leven vergeten we nog weleens om een momentje voor ons zelf te nemen. We gaan maar door, totdat er ineens gezondheidsproblemen de kop opsteken. Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de preventieve werking van wellnessbehandelingen. De vraag naar wellness experts, zoals massagetherapeuten, neemt dan ook gestaag toe. Is dit vakgebied misschien iets voor jou?

Massage vakantiecursus van Anand

Kun je je een betere gelegenheid bedenken om kennis te maken met het vak van massagetherapeut dan een ontspannen massage vakantiecursus? Bij Anand is het mogelijk. Anand is een gerenommeerd opleidingsinstituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, massage, meditatie, intuïtie en reiki met al meer dan tien jaar ervaring. Bij Anand organiseren ze aantrekkelijke massage vakantiecursussen in het Duitse Sauerland. Deze vakantiecursussen bieden een ideale harmonie tussen ontspannen en studeren.

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens de massage vakantiecursus van Anand maak je binnen een kort tijdsbestek kennis met de basisprincipes op het gebied van ontspanningsmassage, klassieke massage, yoga, meditatie en intuïtie. Uiteraard blijft er ook genoeg tijd over om helemaal tot jezelf te komen. Na afloop van de massage vakantiecursus ben je in staat om een volledige ontspanningsmassage en klassieke massage zelfstandig uit te voeren. De geleerde yogatechnieken helpen je om je lichaam soepeler te maken en de meditatietechnieken zorgen ervoor dat je gemakkelijker je innerlijke rust kunt vinden. Tevens zul je na het volgen van deze cursus je intuïtie op een doeltreffendere manier weten in te zetten.