ContactSkin Haarwerk zonder zichtbare randen

SecretHair Haarwerken is specialist op het gebied van haarwerk en haaraanvullingen. Met trotse presenteren wij ons nieuwe ContactSkin Haarwerk, een haarwerk zonder zichtbare randen.

Een nieuwe generatie haarwerken

Wil je met je haar weer gewoon onder de douche staan en het water gewoon lekker op je hoofdhuid voelen, dan biedt het ContactSkin Haarwerk de oplossing. Dit haarwerk voelt aan als je eigen haar en wordt als en ’tweede huid’ op uw hoofdhuid geplaatst. het grote voordeel is dat u zelf totaal geen onderhoud heeft aan dit haarwerk doordat het door ons volledig wordt bevestigd.

U gaat iedere 4 tot 5 weken naar de kapper en krijgt iedere keer een nieuwe haarwerk dat door ons volledig in model wordt geknipt. Nog nooit eerder kwam de kwaliteit van een haarwerk zo dicht bij de kwaliteit van uw eigen haar!

ContactSkin is onopvallend

De overloop van het haar van Contactskin en uw natuurlijke haar is onopvallend, evenals de kunstmatige huid, deze vormt zich zoals een lens zich vormt op de oogbal. U voelt en ziet het niet!

Geen beperkingen door ContactSkin

Met een ContactSkin haarwerk kunt u in principe alle leuke activiteiten in uw leven blijven doen. U kunt er mee slapen, sporten, douchen, zwemmen en zelf saunabezoek is met de ContactSkin mogelijk.

Iedere dag een ander model met dit haarwerk

Het ContactSkin haarwerk kan eindeloos in model worden gebracht. Alle voorkomende stylingproducten kunt u gebruiken. De kunstmatige huid van deze haarwerken is vrijwel onzichtbaar, u kunt het haar dus ook gewoon naar achteren kammen of dragen.

Wilt u meer weten over dit unieke concept? neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op telefoonnummer 015-2138899.

SecretHair Haarwerken / www.secrethair.nl