Compleet verkleed met Carnaval

Kom je uit het zuiden en ga jij elk jaar los met Carnaval? Of ben jij een echte feestganger en reis jij er elk jaar het halve land voor af? Elk jaar zijn er wel duidelijke carnavalstrends. Het ene jaar zijn het de piemel en naaktpakken en het andere jaar de kostuums van eenhoorns en donald trump. Carnaval maagden zullen wat sneller op ‘safe’ spelen en gaan snel voor flower power kostuums, disco kleding en dierenpakken. Of je nou een diehard fan bent of een nieuweling, je kan vast wat inspiratie gebruiken! Bij deze:

 

  • Salt man

Je kent het wel van de filmpje: een man die zijn arm in een aparte hoek staat en soepel zoet strooit over het eten. Dit is een kostuum dat makkelijk te realiseren is. Je hebt nodig: een wit overhemd, een gilet, een zwarte broek, een schort, een snorretje en tadaaa! Maak het af met een busje zout, een steak en mega veel strooi skills.

 

  • Candy girl

Verkleed je als snoep meisje. Je hebt hier enorm leuke pakken voor, maar je kan ook zelf aan de slag met je knutsel kunsten! Ben je een man? Tegenwoordig zijn thema pakken hot happening en kan je zo met allemaal ijsjes op je lichaam feest vieren!

 

  • Reis in de tijd

Verkleed je naar een andere tijd!  Hier zijn ontzettend veel mogelijkheden in. Zo kan je een witte pruik aanschaffen en als lakei verkleed gaan of als iemand uit de middeleeuwen, zoals een viking of monik.

 

  • Spaceman

Verkleed je als iemand uit de ruimte. Dit kan een lomp astronautenpak zijn, maar ook een sexy space catsuit. Je kan hier heel creatief mee zijn.

 

  • Als je favo fastfood

Hou je ook zo van fastfood? Tijd om als je favo fastfoodketen te verkleden! Vergeet niet als accessoires wat eten voor onderweg mee te nemen!

 

Een carnavalskleding hoeft niet per se duur te zijn! Het zit hem in kleine accessoires, bijpassende make-up en attributen. Maak wat gaafs van je kostuum en vergeet verder niet te genieten van het feest!