Bloemen laten bezorgen door de nummer 1 van Nederland

Veel mensen laten tegenwoordig graag een bos bloemen bezorgen bij een speciale gelegenheid. Het is eenvoudig online te bestellen en de meeste aanbieders bezorgen nog dezelfde dag. Topbloemen is marktleider binnen Nederland als het gaat om bloemen bezorgen. Ook bij de test van Editie NL kwam Topbloemen als beste uit de test, doordat de bloemen die werden bezorgd voor Moederdag van uitzonderlijke kwaliteit waren. Het resultaat is door velen bekeken zodat steeds meer mensen in Nederland voor kwaliteit kunnen kiezen.

Uitstekende klantbeoordelingen op het gebied van bloemen bezorgen
De klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit die topbloemen levert als zij bloemen laten bezorgen. De boeketten blijven zeven dagen vers en worden samengesteld door gekwalificeerde bloemisten. Ook de facebookfans tonen hun waardering. Dagelijks komen er nieuwe volgers bij. De huidige stand is meer dan 140.000 fans. De positieve reacties dragen bij aan de omzet, zo is de organisatie nummer 1 marktleider binnen Nederland geworden. Klanten zijn te spreken over het bezorgen van bloemen. Dit is zelfs dezelfde dag mogelijk als men voor het middaguur besteld.

Topbloemen als beste uit de test bij Editie NL
Het RTL4 programma Editie NL bestelde bij 5 online aanbieders van bloemen een boeket en liet deze beoordelen door professionals. De bloemen die men door Topbloemen liet bezorgen kwam op verschillende punten als beste uit de test. Het bezorgen van de bloemen gebeurde op tijd, ze waren vers en werden voor een redelijke prijs aangeboden. Bij het bezorgen van de bloemen waren deze goed en mooi verpakt.