Binnen een uur van Ajax in Oranje

RECARO_OranjeBij de afgelopen twee interlands in de Amsterdam ArenA tegen Estland en Roemenië werden de RECARO stadionstoelen van Ajax omgetoverd in stoelen van het Nederlands Elftal.
Doormiddel van door ons opmaat gemaakte afdekhoezen werden de normaal gesproken rood/witte Ajax stoelen omgeturnd in ware oranje/witte Nederlands Elftal stoelen. Voorheen werden de reservebanken die toen nog langs het veld stonden tijdens interlands vervangen door veredelde kantinestoelen. Na de verbouwing in de Amsterdam Arena waar de stoelen nu vast op de tribune gemonteerd zijn kunnen ook de Oranje internationals genieten van het comfort van BCS Recaro. Het resultaat mocht er ook wezen want met twee overwinningen op rij is het Nederlands Elftal zo goed als geplaatst voor het WK in Brazilië. Hierdoor krijgen we zoals op de foto te zien is daar zelfs bij Louis van Gaal de handen van op elkaar.
Heeft u zelf interesse in onze tailer made zitoplossingen? Alles is mogelijk en volledig naar uw wensen uit te voeren zowel in het stadion, receptie of bijvoorbeeld evenement. Er zijn vele kleuren kunstleder voorhanden en de stoelen kunnen ook voorzien worden van uw eigen club of bedrijfslogo.   Kijk op www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.