3 redenen om xiaomi producten te kopen

Je zult weleens van het merk Xiaomi gehoord hebben. Misschien heb je nooit eraan gedacht om een product te kopen van dit merk, omdat het een Chinees product is of niet zo bekend is als Samsung of Apple. Maar er zijn genoeg redenen waarom je tenminste serieus moet nadenken om een smartphone of zelfs een sporthorloge van Xiaomi te kopen:

 

  1. Smart producten zijn voorzien van de laatste technologische snufjes

De Xiaomi producten zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit en hebben allemaal wel iets dat hun scheiden van andere producten. Als voorbeeld te noemen: hun tablets hebben veel meer memoriecapaciteit dan andere tablets. Zo kun je urenlang naar films achter elkaar kijken en nog langer naar liedjes luisteren. De producten zijn altijd voorzien van de nieuwste hardware. Ze hebben van alles te koop. Smartphones, tablets, air purifiers, een Ninebot Segway, een Drone en nog veel meer.

 

  1. De producten zijn niet duur.

Waar mensen meestal versteld van staan, is dat de producten van hoge kwaliteit zijn en toch nog redelijk geprijsd zijn. Xiaomi gaat anders te werk dan de meeste fabrikanten. Ze houden hun prijs laag en verdienen meer geld op andere manieren. Zo verkopen ze ook veel accessoires voor hun diverse producten. Ook geven ze geen geld uit aan normale marketing tactieken zoals tv spotjes en andere reclames. Ze maken gebruik van sociale media om mensen op de hoogte te brengen van hun producten.

 

  1. Hun producten zijn niet onbekend.

Xiaomi producten zijn binnen een mum van tijd verkocht. Het bedrijf verkoopt de producten zelf en hun voorraad blijft niet lang vol. In 2014 waren ze de 3e meest verkochte smartphone makers in de wereld. Vlak achter Samsung en Apple. En in hetzelfde jaar hadden ze in China zelfs meer smartphones verkocht dan Samsung. Niet slecht dus.