Het juiste lesmateriaal voor iedere studie

Een studie of opleiding volgen begint altijd met het verkrijgen van het juiste lesmateriaal. Zonder de benodigde studieboeken zal het erg lastig worden om de opleiding goed af te ronden – Brinkman Uitgeverij heeft voor verschillende opleidingen het juiste lesmateriaal in het assortiment.

Lesmateriaal is de hoeksteen van iedere opleiding. Of je nu een MBO opleiding in de ICT gaat volgen, of een gerichte studie op financieel gebied – de studieboeken zorgen ervoor dat je de juiste lesstof in handen hebt om het succesvol te gaan afronden. Welke boeken kun je bij ons vinden?

ICT

ICT studieboeken komen in veel verschillende onderwerpen, om de verschillende ICT opleidingen te kunnen voorzien. Onderwerpen die in deze studieboeken voorbij komen zijn bijvoorbeeld ‘websites bouwen met WordPress’, ‘Linux hands-on’, ‘databases: ontwerp en implementatie’ en nog veel meer.

Praktijkdiploma boekhouden

Het praktijkdiploma boekhouden wordt sinds dit jaar beter afgestemd op het MBO, zodat steeds meer mensen dit diploma kunnen behalen. De studieboeken bestaan uit theorie- en praktijkboeken en zorgen ervoor dat de opleiding snel is af te ronden.

Middle Management

Deze serie boeken is afgestemd op de eisen van het NEMAS® Middle Management examen en reikt je alle stof aan die je voor het oplossen van praktische managementkwesties nodig hebt.  Het diploma is opgebouwd uit verschillende blokken, die dan ook terugkomen in de lesstof.

Voor ons gehele assortiment kunt u een kijkje op de website nemen.

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.