Sarah Pacini kleding voor jong en voor oud

De dagen worden korter, maar toch is het nog erg mooi en zonnig buiten. De mooiste kleuren zijn de kleuren van de herfst. Het is leuk om over zachte gele en rode bladeren te lopen op alsof ze een rode loper zijn, gehuld in een zacht en warm gebreid vest en een trui. Of om op een comfortabele bank te zitten naast de open haard en te genieten van de geur van kaneel en een lekker kopje warme chocolademelk. Het fijne van de herfst is dat je nog perfect kunt combineren. Een mooie sjaal is niet te warm en korte mouwen zijn niet te koud, zeker als je ze draagt met een prachtige basic t-shirt. Het dragen van lagen van verschillende Sarah Pacini texturen, mixen en matchen van breiwerken met een zacht t-shirt, of een warme legging of broek.

DE NIEUWE WINTER COLLECTIE 2016

Sarah Pacini is een complete collectie; een unieke mix van breigoed, prêt-à-porter en accessoires. Het is een evoluerend ode aan vrouwelijkheid, lichaam en ziel. Individuele stukken van de collectie kunnen afzonderlijk worden gedragen, of in een “totale look”, zorgen voor mooie en precieze lijnen die open staan voor de verbeelding en individualiteit. De vrouw staat altijd centraal in iedere collectie en bij de vormgeving is rekening gehouden met de diversiteit aan lichamen. Sarah Pacini bind zich namelijk niet aan één generatie maar is er zowel voor jong als voor oud.

De nieuwe collectie Sarah Pacini van dit herfst/winter seizoen brengt de tijdloze elegantie van zwart van lange asymmetrische jurken en rokken en het unieke Sarah Pacini brijwerk met metalen elementen in zilver kleur. Lange vesten, truien, tunieken of wikkeltops in deze verbazingwekkende materialen, creëren unieke kledingstukken, die toch zeer draagbaar zijn. Ook de lange legging zit dit seizoen weer in de collectie en als final touch zijn er prachtige zeer zachte sjaals die perfect te combineren zijn met verschillende stukken uit de collectie. Ook winterkleuren als donkergroen, donkerpaars, bruin en licht grijs zijn aan deze collectie toegevoegd voor een mooie afwisseling en natuurlijk het stijlvolle zwart en zachte wit zijn dit seizoen weer van de partij.

INSPIRATIE UIT VIBRATIES

LOVE IS BORN OUT OF THE VIBRATION OF HEARTS…

Vibraties zijn ongrijpbaar. Toch voelen we ze overal. Ze omringen ons en geven de tijd en het leven vorm, in volledige harmonie. Ze brengen emoties, creaties en uitingen tot leven, zoals een beeldhouwer een stuk steen bewerkt. Vibraties genereren muzieknoten, ritme en melodieën die ons overstijgen. Alsof we op een gitaar tokkelen, betoverende zigeunerliedjes spelen en het leven vieren. Vibraties zijn trillingen, als een hartslag die leven ademt zonder dat we het merken. Het zijn pulserende en gloeiende lichtjes, die onze verbeelding stimuleren als het noorderlicht. Ze zijn natuurlijk en instinctief, als de eerste vlucht van een vlinder die zijn pop is ontgroeid. De Sarah Pacini collectie vindt haar oorsprong in het onzichtbare, in emotie, en creëert daarmee de vibratie van de winter 2016. De collectie spreekt ons aan en wijst ons op het onzichtbare, op dromen.

SARAH PACINI ONLINE

Online vind je een aantal Sarah Pacini dealers. Een bekende Sarah Pacini winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Sarah Pacini online De collectie is hier altijd up to date en in vergelijking tot andere winkels, is de Sarah Pacini collectie zeer ruim. Het bestellen van Sarah Pacini online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.