Sarah Pacini, inspiratie uit visie

Sarah Pacini is voor de vrouw die meer wil dan damesmode, maar juist expressief wil zijn. Sarah Pacini kenmerkt zich door de combinatie tussen creativiteit en onbegrensde variatiemogelijkheden. Sarah Pacini is meer dan mode het is een manier van leven.
Al 20 jaar, blijft het in België gelanceerde maar tegenwoordig in Italië producerende Sarah Pacini de aandacht van de vrouwen van de wereld veroveren met haar innovatieve en onderscheidende stijl. De wereldwijde aanpak van het samenbrengen van kunst, design en mode heeft geresulteerd in een moderne en eigentijdse collectie, een evoluerende ode aan vrouwelijkheid, lichaam en ziel. Met een filosofie dat kleding de ziel moet weerspiegelen, leidt deze unieke mix van gebreide kleding, geweven kleding en kleur tot een ultra-vrouwelijke collectie. Alleen gedragen of gecombineerd met andere stijlen, Sarah Pacini biedt haar klanten een compleet silhouet.

DE NIEUWE ZOMER COLLECTIE 2016

Sarah Pacini is een complete collectie; een unieke mix van breigoed, prêt-à-porter en accessoires. Het is een evoluerend ode aan vrouwelijkheid, lichaam en ziel. Individuele stukken van de collectie kunnen afzonderlijk worden gedragen, of in een “totale look”, zorgen voor mooie en precieze lijnen die open staan voor de verbeelding en individualiteit.

INSPIRATIE UIT VISIE

‘CLARITY IS A VISION’
Een duidelijke, coherente boodschap is cruciaal om onze visie op de toekomst te weerspiegelen. Creëren draait om fijngevoeligheid, een open geest en aanwezigheid, en precies daarom ligt vooruitziendheid aan de bron van onze inspiratie voor deze seizoens collectie. Sarah Pacini legde de focus op drie verschillende visies: de mechanische visie, belichaamd door de camera die het verleden voor eeuwig vastlegt; de anatomische visie, die haar licht werpt op de wereld zoals wij die ervaren; en de esoterische visie, met de voorspellende kristallen bol als symbool bij uitstek. Deze drie visies vertegenwoordigen de essentie van de collectie, waarin een detail, een schittering of een trompe-l’oeil illustreert hoe wij de vrouw zien in het komende seizoen. Wie zichzelf in de toekomst wil zien en het onbekende wil opzoeken, moet eerst het verleden op haar duimpje kennen: onze wortels zijn immers diep verankerd in onze persoonlijke geschiedenis. Onze herinneringen zijn opgebouwd uit mensen en beelden, en onze ervaringen uit het verleden worden het ruwe materiaal voor ons dagelijkse leven. De getuigenis van het verleden geeft het heden vorm en is de kiem waaruit onze toekomst groeit. Herinneringen vloeien voort uit pogingen en mislukkingen, kleine en grote successen. Onze toekomst wordt beïnvloed door het verleden, maar evengoed door wat zich vandaag afspeelt, onze plannen en grenzeloze dromen. We worden uitgenodigd om opnieuw in te zoomen op onze herinneringen, scherp te stellen op het leven van vandaag en de toekomst te bekijken door een groothoeklens.

SARAH PACINI ONLINE

Online vind je een aantal Sarah Pacini dealers. Een bekende Sarah Pacini winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Sarah Pacini online De collectie is hier altijd up to date en in vergelijking tot andere winkels, is de Sarah Pacini collectie zeer ruim. Het bestellen van Sarah Pacini online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.