Parfum – Het verschil

Goedkoop originele merkgeuren kopen kan snel en veilig bij de zeer betrouwbare webshop Parfum For You. U kunt natuurlijk ook veel betalen voor exact dezelfde parfum bij een parfumerie bij u in de buurt waar u dan ook betaalt voor het personeel en de winkelruimte. Parfumforyou.nl kan u exact dezelfde parfums zeer voordelig leveren omdat een webshop geen dure winkelruimte in het centrum hoeft te huren. Ook kan een webshop het af met minder personeel. Een online parfumerie wordt ook vaker op een dag bezocht dan een parfumerie in het centrum. Het voordeel van een webwinkel is dat die 24 uur en 7 dagen in de week open is. U kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen.  

 

Wat is het verschil tussen parfum en eau de parfum?

In de volksmond wordt een damesgeur en herengeur vaak een parfum genoemd. Ik heb een parfum gekocht, zeg je dan. Het gaat echter meestal om een eau de parfum of een eau de toilette. Het parfumconcentraat en de kwaliteit daarvan bepaalt of de dames en/of herengeur lang blijft hangen. Het kan dus voorkomen dat een eau de toilette van het ene merk langer blijft hangen dan een eau de parfum van een ander merk.  

 

Parfum bevat minimaal 20% parfumconcentraat!

Parfum : 20%+ parfumconcentraat

Eau de parfum: 10% t/m 19% parfumconcentraat

Eau de toilette: 5% t/m 9% parfumconcentraat

Eau de cologne: 2% t/m 4% parfumconcentraat

Aftershave: 2% t/m 4%

 

Het voordeel van een parfum is dat u minder hoeft te spuiten en langer lekker blijft ruiken. Wat veel mensen vergeten is dat u went aan de geur om u heen, waardoor u de parfum binnen 5 minuten zelf niet meer ruikt. Dit betekent echter niet dat u moet gaan bij spuiten. De mensen om u heen ruiken de parfum wel, maar ook zei wennen aan de geur. Het zal dus ook gebeuren dat de complimentjes komen van mensen die u net ontmoet. Het gevaar dat u elke keer als u het zelf niet ruikt bijspuit is dat u met een enorme walm van parfum om u heen loopt. U heeft dit vast wel eens ervaren. U loopt over straat en er komt iemand voorbij met een enorme parfumlucht. Die persoon ruikt dit echter zelf niet. Ze zijn gewend aan de geur en blijven spuiten tot ze denken, ah nu ruik ik lekker. Teveel vindt uw omgeving echter niet lekker.  

 

Tip!

Koop twee of drie verschillende geuren en wissel regelmatig van geur. U zult merken dat u het zelf beter ruikt en uw omgeving ook. De kans dat u een compliment krijgt is nu een stuk groter. Parfumforyou.nl is snel, veilig, voordelig, zeer betrouwbaar en met een webshop keurmerk!