Collecties thermokleding Odlo en Craft online verkrijgbaar

Zowel tijdens warm- als koud weer wordt thermokleding veel gebruikt door sporters, wandelaars en mensen die veel buiten zijn. Nu het weer soms verraderlijk koud kan zijn, is het verstandig om dat ook tijdens deze dagen te dragen. De collecties van Odlo en Craft zijn nu online verkrijgbaar!

De winter heeft dit jaar een enorme nasleep gehad. Terwijl iedereen smacht naar warmere dagen werkt het weer nog niet echt mee: zeker in de ochtend en na zonsondergang kan het nog verrassend koud worden. Vooral mensen die dan naar buiten gaan om te wandelen, hardlopen of een andere sport te beoefenen, is het goed om na te denken over de kleding voordat ze de deur uit gaan. Een oplossing om je lichaamstemperatuur op peil te houden is thermokleding, die zowel in de warmte als in de kou optimaal functioneert.

Craft

Het merk Craft staat voor thermokleding die direct op de huid gedragen kan worden. De structuur van de kleding zorgt ervoor dat zweet snel kan worden afgevoerd, maar ook warmte wordt voldoende vastgehouden om tijdens de koudere dagen comfortabel te dragen. Craft heeft verschillende productlijnen die ontworpen zijn voor bepaalde activiteiten en sporten.

Odlo

Odlo is een bekend, zoniet het bekendste, merk wanneer het gaat om technisch ondergoed. Het merk heeft zeer diverse producten zodat voor iedereen de juiste thermokleding te vinden is, wat voor activiteit je ook doet. Zo is er Odlo Cool, dat gespecialiseerd is in het afvoeren van zweet waardoor je lichaam optimaal kan blijven presteren.

Over Thermowear

Thermowear bestaat uit een hecht team dat alles heeft met technische- en functionele onderkleding, lekker buiten bewegen en genieten van het leven. Thermowear is grootverbruiker van technische onderkleding en thermo ondergoed, want alles in onze winkel wordt door ons persoonlijk getest en gepast. Zo kunnen we u een goed en helder advies geven.