2Love Tony Cohen kleding, gepolijst nonchalance

Tony Cohen is een echte Amsterdammer, maar maakt kleding met een internationaal karakter. Zijn prachtige jurken zwierden over de catwalk van New York en Amsterdam, alwaar hij een van de graag geziene ontwerpers is tijdens Fashion Week. In Amsterdam word zijn show altijd gestart door zijn muze Kim Feenstra.

Tony Cohen maakt kleding die de vrouwelijkheid benadrukt, zonder overdreven sexy te zijn. Of het nu gaat om zijden tops, gedecoreerde tunieken, avondjurken of stoere leren jacks, Tony Cohen laat iedere vrouw stralen in zijn kleding. Voor zijn ontwerpen gebruikt hij alleen de mooiste materialen zoals leer en zijde. Vaak zijn de stukken bewerkt met schitterende kralen of pailletten.

De creaties van Tony Cohen kunnen op ieder moment van de dag gedragen worden. Overdag combineer je de tops met een jeans of de jurken met lekkere laarzen. Voor de avond steel je de show in jurken die niet misstaan op de rode loper. Met een paar killer heels maak je de look compleet.

Dankzij de tweede lijn 2LOVETONYCOHEN is een Tony Cohen design echt voor iedereen bereikbaar. TONYCOHEN en 2LOVETONYCOHEN worden momenteel verkocht in 400 winkels wereldwijd.

Naast de vrouwenlijn is Tony nu ook begonnen om mode te maken voor mannen en dit seizoen komt hij met zijn eerste mannenlijn uit.

2LOVE TONY COHEN SPRING SUMMER 2015

De Spring Summer 2015 collectie 2Love Tony Cohen is binnen en het thema is: “Polished Nonchalance”. De stemming brengt goed gemaakte, tegenwoordige, belangrijke stukken. Met deze collectie heeft Tony Cohen een seizoen-loze ambiance proberen te creĆ«ren. De kleuren en de kwaliteiten worden gekozen voor om het hele jaar door te kunnen dragen.
De silhouetten, stoffen, textuur en kleuren worden tot hun grenzen onderzocht. Resulterend in figuurvolgende vormen met een licht boxy karakter om de moderne rand van de collectie te benadrukken. De kleuren zijn op maat gekozen, want Tony Cohen zal zelden primaire kleuren gebruiken. De collectie bevat grijs groen, paars en blauw met zwart in een subtiele uniforme manier. Dit zorgt voor de kenmerkende Tony Cohen stemming.

2LOVE TONY COHEN online

Online zijn er ook een aantal winkels die de eigentijdse lijn 2love Tony Cohen verkopen. Een bekende 2LOVE TONY COHEN winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook 2love Tony Cohen online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul je kledingkast aan met de geweldige designs van Tony Cohen. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.