Web Toppers, de blog die de beste websites reviewt

Web-toppers.blogspot.nl is een blog die regelmatig interessante websites zal reviewen. Of het nou gaat om interessante info over een nieuwe webshop, een mooie website of een gave social-media actie.

Web-Toppers reviewt autoschaderoseboom.nl

Zo heeft web-toppers de laatste tijd Solure.nl, en autoschaderoseboom.nl gereviewt. Deze websites zijn gebouwd door webbouwer NoviSites.nl. Over autoschaderoseboom.nl zei Web-Toppers het volgende: ‘autoschade roseboom heeft een mooie website, mooi verdeeld in categorieën waar per categorie de verschillende expertises van autoschade Roseboom worden uitgelicht. De expertises van autoschade Roseboom variëren van het opnemen van de autoschade tot het volledig spuiten van uw auto.”

Web-Toppers vermeld verder interessante punten aan de website van Roseboom zoals de pagina over ‘wat te doen bij autoschade’. Wat overigens een zeer interessante en lezenswaardige pagina is.

Web-toppers reviewt Solure.nl

Een andere website die Web-Toppers reviewt is Solure.nl. Solure.nl is installateur van zonnepanelen. De website is gebouwd door NoviSites en zit zeer sterk in elkaar. Met verschillende landingspagina’s, een blog waar regelmatig interessante info op verschijnt en een blog met het laatste nieuws over zonnepanelen is Solure.nl zeker de review waard.

Web-Toppers zegt over deze website ‘Solure heeft een interessante website die gevuld is met relevante content. Geen overdreven reclamepraatjes maar gewoon de feiten. Uitgebreide info over de verschillende merken zonnepanelen, verschillende pagina’s over omvormers en info voor bedrijven, particulieren en agrarische bedrijven op een verschillende pagina. De website over zonnepanelen is goed uitgewerkt en zit zeer goed in elkaar.’ En daar heeft Web-Toppers helemaal gelijk in. Een degelijke goed uitgewerkte site voor een degelijk bedrijf.