Verandering in hoogte hypotheekrente

De hypotheekrenteaftrek is iets wat al jarenlang in discussie is geraakt. Zo roepen tegenstanders ervan dat ze dit willen afschaffen omdat het een villasubsidie. Mensen die grote en luxere huizen kunnen betalen gaan zich hier in investeren en komen er dan achter dat ze dit kunnen aftrekken. Maar voorstanders vinden dit juist een stimulans voor woningbezit. Maar tevens weet ook heel veel mensen niet wat een hypotheekrenteaftrek betekend en wat er binnenkort verandert!

Dit is het moment!

Zo hebben mijn vrouw en ik ons laatst ook bedacht en hebben we toch de stap gezet om een huis te kopen. De hypotheekrente die hierop zat was zo laag, mede omdat we dankzij een online vergelijker tot de goedkoopste en kwalitatief sterkste keuze kwamen. Dit heeft ons allemaal tot het beste resultaat geresulteerd. Dankzij een handige gratis tool heeft dit ons heel erg veel geld opgeleverd, of in ieder geval geld wat we niet extra aan onze hypotheek kwijt waren.

Hypotheekrente

De hypotheekrente blijft maar dalen. Althans, dat is het nieuws waarmee NU.nl afgelopen maand kwam. Dit bleek uit cijfers van de hypotheekshop. Daarom is het nu ook het moment om hierin in te stappen en opzoek te gaan naar jou beste hypotheekleverancier. De variabele rente was gedaald naar nog geen 2,8% en de 5 jaar vast hypotheekrente ligt vast op nog geen 3,4%. Dit is dus jou moment om een hypotheek af te sluiten.