Ruitenwasser voor Olen nodig?

Glazenwasser Raf uit Westerlo laat alles weer blinken, dat is een garantie. Hij werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Bent u op zoek naar een ruitenwasser voor Olen, dan hebt u de juiste persoon gevonden.

U kan gerust éénmalig een opdracht uitbesteden aan Raf of volgens een afgesproken schema te werk gaan.

Raf helpt u graag met het proper maken van uw ramen (zowel binnen en buiten) en dat voor particuliere woningen, winkels , kantoren en scholen.

Daarnaast kan Raf ook uw glazen veranda weer helemaal netjes krijgen. Dat geldt ook voor uw koepel, uw rolluiken, uw dakgoten en alles wat gemaakt is in PVC.

Het werkgebied? Ruitenwasser Raf maakt niet alleen ramen schoon in Westerlo. Hij heeft klanten in een wijde omgeving rond Westerlo zoals onder andere in Herentals, in Geel, in Aarschot en in Leuven.

Aangenaam detail is dat Raf geen verplaatsingskosten aanrekent voor deze locaties.

Wat  zijn de kosten? Als u nog nooit uw ramen heeft laten wassen door een ruitenwasser dan is het normaal dat u eerst een idee wilt krijgen van de kosten. Bij ruitenwasser Raf is dat helemaal geen probleem. Eén telefoontje volstaat. U vertelt waar u woont en Raf komt langs en maakt voor u gratis een offerte.

Youtube video: http://www.youtube.com/watch?v=y19BwSDQwMw