Ruime keuze aan duurzame terrastegels

Genieten van een terrastegel

De tegels op een terras moeten comfortabel en gebruiksvriendelijk zijn. Wij hebben daarom resoluut gekozen voor keramische terrastegels. Daarom nemen wij ook duidelijk afstand van terrastegels in hout en terrastegels in beton die sterk verouderen en niet onderhoudsvriendelijk zijn. Terrastegels in natuursteen, zeker van Chinese origine, gaan snel kleur verliezen en zijn bovendien zeer gevoelig aan vlekvorming. Een terrastegel moet bovendien antislip zijn want tegels buiten zijn blootgesteld aan water en vorst en kunnen hierdoor bijzonder glad worden.

Tegelmerken voor terrastegels van kwaliteit

Wij kiezen enkel voor tegelfabrikanten die ons vertrouwen verdienen. De tegels moeten perfect vorstvrij zijn en garanties zijn welkom. Wij bieden terrastegels aan van de volgende merken: Flaviker, Inalco, Monocibec, Paradyz, Saime, Ströher en Villeroy & Boch.

Voor een uitgebreid overzicht van al onze merken verwijs ik u naar de merken pagina. Verschillenden merken bieden tegels voor terrassen aan. Wij kunnen u ten zeerste het merk Ströher uit Duitsland aanbevelen dat maar liefst een vorstgarantie aanbiedt van 25 jaar!

De terrastegels kopen die bij u passen!

Om een mooi overzicht te geven van wat aan terrastegels te koop is bij ons en terrastegels prijzen kan u even navigeren op onze website.

Prijzen terrastegels en promoties

Uiteraard hebben wij terrastegels in promotie. Zelfs de goedkoop aangeboden terrastegels beantwoorden aan onze kwaliteitseisen van goede grote terrastegels. Onze terrastegels prijzen gaan u aangenaam verrassen, neem daarom een kijkje op de prijslijst in de webshop. Tweedehands terrastegels of een terrastegel van een mindere keuze bieden wij niet aan. Alleen eerste keuze tegels. Goedkope terrastegels in Belgie door ons geselecteerd zijn beslist geen minderwaardige tegels. Wij staan garant voor de beste terrasbedekking. Bekijk ook zeker de promoties, waar we altijd terras stenen te koop hebben staan aan uitzonderlijke prijzen.

Wij kunnen uw tegels buiten ook plaatsen

De plaatsing van terrastegels behoort tevens tot onze activiteiten. Wij hebben eigen tegelplaatsers met vele jaren ervaring in dienst. Het plaatsen van terrastegels vraagt aangepaste plaatsingstechnieken want tegels buiten vragen om bijvoorbeeld een andere bevestiging en ondergrond dan tegels binnen.

Bron: http://www.lemmenstegels.be/nl/terrastegels