ProZero start met bouw van energiezuinige en duurzame woningen in Almen

Almen – Na de bouwvakvakantie 2014 wordt een begin gemaakt met de bouw van vijf kwalitatief hoogstaande houtskeletbouw woningen. De woningen zijn na een kort voortraject  binnen een week glas- en waterdicht en kunnen in een paar maanden volledig worden opgeleverd. De oplevering zal in januari/februari 2015 plaatsvinden.

De woningen hebben een extreem laag energieverbruik, maar zijn desondanks zeer betaalbaar met prijzen vanaf € 189.000,- v.o.n. Het ontwerp sluit aan bij de rustieke omgeving. De buitenkant is opgetrokken uit onbehandeld eikenhout en het dak is afgedekt met keramische Oudhollandse dakpannen. Achter de huizen komt een in deze omgeving zo kenmerkende kapschuur, uitgevoerd in zwart Douglas. Enkele woningen hebben zicht op het dal en de meandering van de Berkel.

ProZero geeft aan dat de realisatie van deze woningen op deze unieke locatie in het sfeervolle Almen mede tot stand komt, door de zeer goede samenwerking van de gemeente Lochem, de Vereniging Almens Belang en de aannemer.

“De hypotheekrente is momenteel bijzonder, zelfs historisch laag. De Triodos Bank geeft een korting op de hypotheekrente van deze zeer energiezuinige en duurzame woningen. Bij deze bank is een hypotheek met de Nationale Hypotheek Garantie al te krijgen tegen 2,6% over een periode van 5 jaar vast, maar men is natuurlijk vrij in de keuze van bank of hypotheekadviseur”, aldus de woordvoerder Jillis Bloem.

Op de site www.prozero.nl zijn voorbeelden te vinden van de woningen, de basiskenmerken, extra mogelijkheden en de prijzen. U kunt ook reageren via de site van de makelaar: www.makelaarsmajoor.nl