Poort maken door technieker

Poort laten maken door technieker in heel België

Bent u opzoek naar een technieker om uw poort te laten maken in België? Dan bent u opzoek naar ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist voor alle types en merken poorten. Een defecte poort kan vervelende gevolgen met zich meebrengen. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt aan een defecte poort, heeft ROMASS een herstelservice voor het maken van poorten. De techniekers zijn 24/7 bereikbaar voor het aanmelden en repareren van een storing. Ze komen zo spoedig mogelijk langs om een poort te maken.

Meest voorkomende herstellingen aan poorten

Door het intensief gebruiken van een poort kan er schade ontstaan wat tot een herstelling kan leiden. De meest voorkomende herstellingen aan een poort zijn:
– De poort gaat niet meer open
– De poort gaat niet meer dicht
– Een veer van een poort is gebroken
– De handzender van de poort werkt niet meer
– De staalkabels van een poort zijn gebroken
– De elektra werkt niet goed meer.

De techniekers van ROMASS hebben jaren lange ervaring in het herstellen van alle types en merken poorten dat u niet bang hoeft te zijn dat wij uw type poort niet kunnen maken.

Afspraak inplannen

Bij ROMASS kunt u online een afspraak inplannen om uw poort te laten maken door een professionele technieker. Door de verschillende stappen in het formulier te doorlopen, wordt uw aanvraag ingediend voor het maken van uw poort. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen wanneer de technieker langs komt voor uw poort. Na afloop van de herstelling ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd. Wilt u liever telefonisch uw herstelling aanmelden? Dit is geen probleem. U kunt ons ook bellen om een afspraak in te plannen.