Loodgieter Enschede sluit uw sanitair aan

Huis veld. De klant plaatst loodgieter Enschede sluit uw sanitair aan een blouse en twee kopjes op de tabel. Katrin Hoffmann korte kijkt op de goederen, knikt en dus zijn de drie dingen van de klant. Ze Pack, rinkelen de deur bij het openen en sluiten, de vrouw gaat. Dit is geen speciaal formulier girale betaalmiddelen, dit is het vrije archief in de Gazertstraße hoek van h Street in huis veld.

De dingen die verlaten de winkel zonder kosten iets, kosten niets, zelfs toen ze hier aankwamen. Huis velden brengen dingen die ze niet langer nodig hebben die niet nutteloos maar. 37 vrijwilligers en vrijwilligers houden de plaats en de andere in de Nobleestraße in gang; Neem goederen, leg ze op de planken en onderzoeken wat de klanten nemen.

Prijzen maar niet bestaat, maar regels: u kunt brengen, zo veel u wilt, zolang er geen afval. Nemen met u kan niet meer dan drie dingen op hetzelfde moment. De free shop wil voorkomen dat vlooienmarkt professionals de winkel lege ruimten. Om dezelfde reden, is een teken met een minimumbedrag voor een donatie bedrag aan artikelen met een hoge verkoopwaarde gekoppeld. Dit maar nooit zo hoog is in ieder geval net boven de verplichte euro ebay, dus wederverkopers het risico in theorie hebben om verlies, zoals dat het stuk niet als een geschenk zou voelen. In de Gazertstraße zijn er boeken, geluidsopnamen en andere media voornamelijk huishoudelijke artikelen, uitrusting en kleding, in de Nobleestraße.

“Alles wat iemand gebruikt is minder een stuk, die eindigt in het afval en het milieuprobleem”, zegt Katrin Hoffmann. “Dat is waarom we voornamelijk. Het sociale aspect van gratis af te geven is een leuke side effect.”