Kroonluchters bij mijn buurvrouw gezien!

Kroonluchters passen in elke woonkamer wordt wel eens gezegd. Hier geloofde ik altijd weinig, zeker wanneer ik bij de buurvrouw op de koffie langs kwam en ik haar super strakke woonkamer zag. Ik geloofde nooit dat een kroonluchter daar goed bij zou passen. Totdat ze een kroonluchter kocht en haar kamer helemaal compleet maakte. Het was erg mooi om te zien dat ze door één lamp zoveel meer waarde creeërde.

Super mooi

Mijn vrouw ging laatst opzoek naar een kroonluchter. Ze zag dit namelijk bij haar buurvrouw en vond dat dit ook erg mooi zou staan bij onze andere prachtige lampen. Daarom zijn we opzoek gegaan naar een verkoper in de buurt op het gebied van kroonluchters. Het is nu niet echt een hele grote markt waar iedereen zich zo in zou gaan ondernemer, dus een goede verkoper was nog niet zomaar gevonden. We gingen op internet zoeken en we vonden een prachtige verkoper. We zijn toen op een gratis intake gesprek geweest en werden zo langzaam in het gesprek vanzelf overgehaald om ook echt voor hen te gaan. We zochten de mooiste lamp uit en hebben deze toen opgehangen bij ons in de kamer.

Kroonluchter

Een kroonluchter maakt alle beloftes waar. Het past inderdaad in iedere woonkamer. Daarom adviseren wij ze ook aan iedereen aan. Ga eens opzoek en koop er één. Je zult versteld staan van de prachtige meerwaarde wie één lamp aanbiedt.