installatietechniek Almelo in de buurt

Göttingen . Een valse Ph.D. , valse installatietechniek Almelo persoonsgegevens, valse identiteitsdocumenten of een entiteit gecreëerd onder valse namen onderneming in de zuidelijke Harz : Door talrijke feiten zullen binnenkort moeten verantwoorden voor een reeds relevante vorbestraftes paar en een elektricien voor het Landgericht Göttingen .

De Göttingen vervolging beweert installatietechniek Almelo het trio onder andere commerciële en bende van bedrog in 33 gevallen , valsheid in geschrifte , oprichters duizeligheid , faillissement , roerende en verduistering van lonen en Insolvenzverschleppung . Dus om hebben veroorzaakt een verlies van installatietechniek Almelo een half miljoen euro met hun frauduleuze activiteiten , de drie beschuldigden .

De aanklacht van de officier van justitie bevat meer dan 40 pagina’s. Vervolgens worden de twee 34 jaar getrouwde mensen worden verondersteld om samen met de 27 -jarige elektricien hebben opgericht in de zomer van 2010 , een bedrijf voor elektrische installaties en andere diensten. De onderzoekers geloven dat de GmbH , gevestigd in Zorge gehad ( Kreis Osterode ) , werd gemaakt vanaf het begin installatietechniek Almelo tot fraude. De verdachten hadden reeds in de registratie vermeld in het handelsregister valse gegevens , autoriteiten aldus woordvoerder Frank – Michael Laue . Ook bij de opening van het bedrijfsleven rekening zouden ze hebben gebruikt vervalste papieren. De vrouw had niet alleen gebruik gemaakt van een valse naam , maar ook een valse doctoraat. De vermeende aandeelhouder zou geen startkapitaal hebben geïntroduceerd in de naamloze vennootschap en gepresenteerd geen openingsbalans nog steeds uit installatietechniek Almelo een trading books.