Houten vloeren Haarlem zoeken

Recent zocht ik houten vloeren Haarlem en vond ik baxhouthandel.com. Ik ga namelijk verhuizen naar Haarlem toe. En de vloer die er nu in ligt is heel erg lelijk geworden. Daarom ben ik in deze stad op zoek naar een vloerenwinkel. Maar omdat ik hier oorspronkelijk niet vandaan kom, heb ik geen idee welke er zijn. En kwalitatief goed natuurlijk! Om die reden ben ik gaan zoeken op het internet. Zo vond ik dan ook snel Bax Houthandel uit Haarlem!

Houten vloeren Haarlem

Ik ben dus op houten vloeren Haarlem gaan zoeken op het internet. En na een paar websites bekeken te hebben, maar niet overtuigd geraakt, kwam ik de website van Bax Houthandel tegen. Deze zag er heel goed uit! En vooral de prijzen vielen mij op. Die lagen zo laag! Ik las dan ook verder en begreep al gauw waardoor de houten vloeren prijzen zo goedkoop zijn hier. Zij maken de vloeren namelijk zelf in hun eigen fabriek! En verkopen ze vervolgens, zonder tussenhandel, in hun eigen vloerenwinkels. Zoals ook hier in Haarlem!

Dit vond ik allemaal erg goed klinken en ik ben die middag dan ook naar de vloerenwinkel van Bax Houthandel gegaan. Daar werd ik hartelijk ontvangen en gevraagd naar wat voor een houten vloer ik zocht. Ik gaf aan dat ik een kwalitatief hoogwaardige houten vloer zou willen hebben die niet al te veel kost. Daarop nam de verkoper mij mee naar het lamelparket. En dit zag er fantastisch uit! Met het eigen ogen kun je de kwaliteit natuurlijk veel beter beoordelen dan op de website.

Houten vloer besteld

Ik heb dan ook bij Bax Houthandel uit Haarlem een houten vloer besteld. En twee weken later kwamen zij die al bezorgen en erin leggen. Alles was al op maat gemaakt dus het paste er perfect in. Ik bedank Bax Houthandel dan ook hartelijk.