Houtbouw en Habitat vakdagen

 

De Houtgewas Medaille . De fabelachtige onderscheidingdie wordt toegediend gedurende de vak dagen Hout en vakmanschap gaat maandag naar Houtbouw Overijssel , een ongekend wijze van houtconstructiebouw op basis van gepenetreerde gebinten die loodrecht worden geplaatst en met mekaar gecombineerd met behulp van van ijzeren montage elementen die bijdragen als afstandshouder en gelijktijdig het werken van elke afzonderlijke stevige gebint ondersteunen .

De traditionele houtconstructiebouw , ook houtstapelbouw genoemd , groeit verder op het grondprincipe van tuinoverkappingen , waarbij rechte gebalken waterpas horizontaal op elkaar worden geplaatst , net zoals bij stenen muren. Deze manier van werken is mileu sparender dan klassieke verzonnen behuizingen en krachtiger dan houtbouw , maar het heeft een ontzaglijk schaduwzijde : door de buiige vochtigheid gaan de dragers ineenkrimpen en vergroten , hoofdzakelijk de Vroegste paar maanden . Dat is niet hoopgevend voor de vochtigheidsgraad en de kwaliteit van de constructie .

Door de nieuwe eikenframe bouw kunnen liefhebbers van kapconstructie bouw nu op een kinderlijke en toch degelijke werkwijze alles bewerkstelligen : kleine en aanzienlijke moderniseringen , residentiële en zakelijke makelaardij , alleenstaande huisvestigingen en rijtjeswoning , en dakdragers en daken. Het moderne Deze manier is kleiner , soepel en denderend eenvoudig , en toch staat het uitermate voor gemak , coherentie en gering energieverbruik . Wilt u meer informatie over deze nieuwe ontwikkeling dan kunt u onze website bezoeken.