Geen leidingen meer, alles mooi weggewerkt

In een stijlvolle ziet u tegenwoordig geen leidingen meer. Is dit bij u wel het geval, dan kunt u daar wat aan laten doen. Schakel een badkamer expert in die voor u de leidingen en uw afvoer weg kan werken. Dit geeft u veel ruimte in de badkamer en het ziet er mooier uit. De badkamer experts kunnen ook uw verwarming weghalen en vloerverwarming bij u plaatsen in uw badkamer. Zij frezen vloerverwarming mooi in uw vloer, dan heeft u altijd lekkere warmte in uw badkamer. U kunt alles mooi vervangen bij ons en mooi opnieuw laten installeren.

Stijlvolle badkamer

Een stijlvolle badkamer begint met mooi badkamer sanitair. Mooi sanitair geeft u badkamer een mooie uitstraling. U kunt bij de badkamer specialist een geheel nieuwe badkamer bestellen. Zij komen langs om alles op te meten en te kijken of alles wel mogelijk is. Vervolgens kunnen onze specialisten bij u langs komen om te installeren. Zij werken alles mooi af en weg. De leidingen verwerken zij weg in de muur, net als de afvoer. Alles is nieuw te bestellen, van betegeling tot de douchekraan. De keuze is aan u, wat u allemaal in uw badkamer wilt hebben.

Douchekraan

Het geeft uw badkamer en douche een mooie afwerking en het staat zeer modern als alles mooi is verwerkt in uw muren. Het enige wat u hoeft te kiezen is het sanitair, de kraan en douchekraan. U staat bijna elke dag onder de douche, een mooie douchekraan is wel belangrijk, daar moet u namelijk bijna elke dag naar kijken. Nu zijn er een paar mogelijkheden als het gaat over de douchekraan. U kunt namelijk kiezen uit een thermostaatkraan of een inbouwdouchekraan. De inbouw douchekraan wordt in uw muur gebouwd en ziet er mooi uit, u heeft er weinig last van en neemt weinig ruimte in. De thermostaatkraan is een veel gebruikte in veel badkamers. Een groot voordeel is dat de tempratuur gemakkelijk te regelen is doormiddel van een draaiknop. Er zijn veel mogelijkheden, de keuze is aan u.