Fotogeschenk.nl start samenwerking met VVV Giftcard

fotogeschenk-logo

PERSBERICHT | AMSTERDAM 4 november 2015

Fotogeschenk.nl start samenwerking met VVV Giftcard

Fotogeschenk biedt sinds deze week de mogelijkheid om met de VVV Giftcard als betaalmiddel fotocadeaus te bestellen.

De VVV Giftcard is de nieuwste cadeaukaart uitgegeven door VVV Nederland. Deze cadeaukaart is de makkelijke online variant van de populaire VVV Cadeaubon. Met de online shopping giftcard haakt VVV Nederland in op de vragen en ontwikkelingen in de markt. Dat cadeaukaarten populair zijn blijkt uit de cijfers: 87% van de Nederlanders vindt het leuk om een cadeaukaart te krijgen en 71% van de Nederlanders vindt het leuk om een cadeaukaart te geven.

Eerder al startte Fotogeschenk.nl een succesvolle samenwerking met de Webshop Giftcard. Met de VVV Giftcard en de eigen Fotogeschenkbon biedt Fotogeschenk nu 3 varianten om met cadeaukaarten te bestellen. De cadeaukaarten zijn geldig voor alle producten. De VVV Giftcard is vijf jaar geldig en verkrijgbaar via vvvcadeaubonnnen.nl, VVV’s en de gebruikelijke retailpartners.

De VVV Giftcard kan elke gewenste waarde krijgen tussen 5 en 250 euro

Fotogeschenk.nl is specialist in gepersonaliseerd printwerk op vele materialen, zoals canvas, aluminium, plexiglas, tuinposters, posters, hout en stickers. Fotogeschenk.nl werd bijna tien jaar geleden gelanceerd en kan zich verheugen in een omvangrijke vaste klantenkring, zowel consumenten als fotografen en bedrijven. Kenmerkend voor Fotogeschenk.nl zijn een breed productaanbod, snelle levering en een zeer hoge klanttevredenheid.

Meer informatie:

Fotogeschenk.nl
Weesperzijde 80-G
1091 EJ Amsterdam
020 – 820 87 85
info@fotogeschenk.nl