Duurzame Ongediertebestrijding en Duurzame Ongediertepreventie

08-08-2013 – Rosmalen – Website: http://pestfree.nl/

Duurzame Ongediertebestrijding en Duurzame Ongediertepreventie zonder gebruik van giftige stoffen werkt als volgt. Door een leefomgeving die heel prettig is voor muizen, ratten en kakkerlakken te veranderen in een vijandig gaan ze weg en komen ze niet meer terug.

Door het inpluggen van een unit, veranderen we de achtergrond van het bestaande elektromagnetische veld dat reeds in elk pand standaard aanwezig is. De unit werkt door een spoel te switchen tussen de actieve en neutrale pool van de elektrische voeding. Dit veroorzaakt trillingen en korte elektrische schokken van 50 Hz.

Juist deze verandering in het elektromagnetische veld kunnen door ratten, muizen en kakkerlakken niet worden verdragen. Ze kunnen niet meer eten, drinken, slapen en voortplanten. Hierdoor raken ze gestrest. De On/Off modulatie (pulsering) van de Plug-In Pest Free unit heeft effect op de haarzakjes van ratten,muizen en in de antenne van kakkerlakken. Ratten en muizen zijn hoog sensitief in hun haren, omdat zij deze als een navigatie instrument gebruiken waarmee ze zeer snel hun weg kunnen vinden.

Door de verandering in het electromagnetisch veld die hierop ook invloed heeft, raken ze gedesoriënteerd. Hier meer uitleg.

De omgeving die eerst goed aanvoelde , voelt nu heel vijandig aan. Deze technologie heeft geen invloed hebben op katten, honden, vogels, computers of de elektrische stroom in een gebouw. Het is familie veilig, milieuvriendelijk, ontworpen om lang mee te gaan en over een lange termijn rendabel en vrij van onderhoud.

Het reeds bestaande electromagnetische veld neemt niet toe en het neemt niet af.

Het apparaat zelf genereert extreem lage niveaus van straling binnen het bereik van 8 Mg tot 100 Mg, afhankelijk van de pulserende cyclus. Als u dit vergelijkt met een elektrische deken (10 Mg tot 500 Mg) of een haardroger (500 Mg tot 1000 Mg), dan ziet u dat dit absoluut geen probleem is.

Voordelen Ongediertebestrijding en Ongediertepreventie zonder gebruik van gifstoffen :
– Geen gifstoffen in bedrijf of huis.
– Het is Hygiënisch
– Aanzienlijk Minder schoonmaakkosten.
– Geen dure contracten meer.
– Milieuvriendelijke.
– Geen nare geurtjes.
– Goedkoop in gebruik.
– Lage investering
– Veilig voor bezoekers,klanten,kinderen andere dieren.

Plug-In Pest Free heeft de oprechte passie en missie om door middel van Ongediertebestrijding en Ongediertepreventie zonder gif te zorgen voor een gezondere en veiligere leef- en werkomgeving.