De babykamer inrichten

Een babykamer inrichten begint natuurlijk met ideeën opdoen in mooie babywinkels of bij IKEA bijvoorbeeld. Van te voren weet je vaak al welke meubelen je in ieder geval wilt hebben, maar die accessoires hè.. ! De babykamer in lichte of vrolijke kleuren inrichten is helemaal anno 2014 – De roze en blauwe babykamer kan nu echt niet meer…

Tips!

Krijgen jullie een zomerkindje? Dan zorg je natuurlijk voor een goed hor aan het raam bevestigd én bij voorkeur een klamboe, want niets zo vervelend als je baby’tje onder de muggenbulten.

Hoe klein en pasgeboren ‘ze’ ook zijn, al vanaf enkele weken trappen de pasgeborenen al gewoon de lakentjes weg en kan je kindje het dus koud krijgen. Een trappelzakje, van een dunne stof is werkelijk ideaal in dat geval.

Wist je dat baby’s het enig vinden zichzelf terug te zien in een spiegel? Verwonderd kijken zij naar hun eigen spiegelbeeld. Bevestig eventueel een spiegel op ooghoogte naast de commode. Je baby vindt het enig en jij kunt je kleine gemakkelijk verschonen!

Kleurrijke afbeeldingen in de babykamer doen het ook fantastisch; zoals stickers voor de babykamer. Je plakt ze vlakbij het ledikant of bij de commode, zodat je kindje er naar kan ‘grijpen’. Heb je toevallig een klein plankje of kastje boven de commode bevestigd, dan kun je aan de onderkant hiervan stickers plakken, zo kijkt je kind al liggend naar de leukste afbeeldingen!

Meer informatie & inspiratie? Muurstickers online bestellen