Bent u op zoek naar onderhoudsarme gevelbekleding

Impregnatie van uw gevel geeft een bedrijvencomplex een natuurlijke uitstraling en vermeerdert daarbij de taxatiewaarde enorm. Een belangrijk soortement gevelbekleding is een houten gevel dat gecoat is met Medite Tricoya dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zon. De Sigma Coating op uw gevel wordt toegevoegd met het gebruik van deskundige schildermethodes voor het spuiten van coating voor hout. Onze gevelbekleding hout is onderhoudsarm en wordt veelal al in een dag toegepast.
Een afgerond project van ons is een een schoolgebouw in Boekelo waarbij onze collega’s de gehele buitenkant van nieuwe professionele coating voorzien hebben. Wij raden u aan om uw gevel te laten impregneren door een professionele coater, kan het zomaar voorkomen dat uw koopwoning meer waard is bij verkoop of taxatie van de woning.

Wij helpen u graag met een goede gevelbekleding

Wij komen met plezier bij u langs om de case op de plek zelf te aanschouwen, zodat wij de hoeveelheid uren werk kunnen evalueren. Aan de hand hiervan kunnen wij een prijsopgave samenstellen. Om u een overzichtelijk voorbeeld te geven van de impregneren van de gevel, hebben wij foto’s geplaatst van ons laatst gerealiseerde werk. Daarom leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding voor hout. Zo zullen wij het oppervlak nooit impregneren voordat het is geschuurd is met de bandschuurmachine. Wist u dat onze spuittechniek twee keer zo snel werkt als dat wij hetzelfde oppervlak met een roller doen?.