Beheerder VvE

Als u zoekt naar een beheerder voor uw VvE dan kunt u bij ons bureau terecht. Wij bieden diverse diensten aan waarmee u het werk uit handen kunt geven aan professionele VvE beheerders. Zo kunt u kiezen voor beheerder VvE VT2000 , maar ook voor beheerder VvE Amsterdam. U kunt daarom voor iedere regio passende diensten aanvragen waardoor het werk voor u en uw Vereniging van Eigenaren een stuk makkelijker wordt.

Met ongeveer twintig jaar aan ervaring als specialist in het beheren van gebouwen kunnen we zeer professionele services aanbieden. We staan om diezelfde reden bekend bij veel Verenigingen van Eigenaren als professional. We hebben momenteel honderden VvE in het beheer en kunnen u eventueel een lijst toesturen met onze referenties. Als u een dienst afneemt kunnen we de administratie verzorgen en alle gebouwen die u beheert in handen nemen.

Gebouwen laten beheren

Een belangrijk punt is dat een beheerder van VvE’s ervoor zorgt dat het betreffende gebouw in stand houdt. Diezelfde taak heeft de Vereniging van Eigenaars ook, maar vanwege een tekort aan vrijwilligers of een gebrek aan tijd kan deze niet door de betrokkenen worden uitgevoerd. Ten alle tijden zorgen we er als VvE beheerder voor dat uw complexen en gebouwen in een perfecte conditie blijven bestaan. Verder zullen we een MJOP, een meerjarenonderhoudsplan, opstellen waarmee er wordt gezorgd dat er op structurele wijze onderhoud wordt gepleegd wat geheel niet onbelangrijk is. En verder hebben we een hulpdienst die ingeschakeld kan worden op het moment dat er calamiteiten zijn.

Administratie laten verzorgen

Als beheerder van VvE’s kunnen we de administratie door onze professionals laten verzorgen. Dat kan zowel gaan om het secretariële deel als wel het financiële deel. Zo zal een secretarieel medewerker zorgen dat de algemene ledenvergadering wordt gedaan, dat de ledenadministratie wordt verzorgd en dat alle regels worden nageleefd. Een financieel medewerker van ons als VvE beheerder zorgt ervoor dat er een financiële wordt gemaakt en dat de jaarrekeningen worden opgesteld.