Badkamer steeds belangrijker

Vroeger had men een badkamer puur om de praktische redenen. Een wastafel en een douche; meer was er niet nodig. Tegenwoordig is dit wel anders. De nieuwste designs en de beste producten moeten zorgen voor een oase van rust. Mensen staan langer voor de spiegel dan vroeger en de dagelijkse verzorging gaat veel verder dan alleen een douche of een wasbeurt. Potjes met crèmes, bussen met haarlak en deodorant en make-up en geurtjes; het moet allemaal een plek krijgen in de badkamer.

Een inrichting op maat

Een badkamerbezoek hoort bij het ochtendritueel. Tegenwoordig stellen mensen steeds meer eisen aan deze ruimte, het moet comfortabel en lekker warm zijn, het moet er mooi uitzien en alle spulletjes moeten erin kwijt kunnen. Daarnaast is een toilet in de badkamer ook wel heel handig en is een bad erg fijn, maar moet er eigenlijk wel een aparte douche zijn, zodat men niet in het bad hoeft te douchen. Dit vergt een efficiënte inrichting. Vraag een badkamer expert eens naar de mogelijkheden. Door de ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen en trends weet een expert raad met elke wens.

Teruggaan naar de natuur

Eén van de trends van dit jaar is natuur in de badkamer. Hierbij wordt veel hout gebruikt, denk aan blote voeten op een houten vloer en een houten ombouw voor een wastafel. Hout zorgt voor ontspanning en het gevoel van teruggaan naar de natuur. Natuurlijke en duurzame producten zijn erg populair voor een badkamer. Laat u adviseren en inspireren en kies voor een droombadkamer die bij uw wensen past.