Probeer gratis een keer de massagestoel bij Ontspanningstraining

massagestoel pagina OntspanningstrainingSinds kort staat er in de praktijk van Ontspanningstraining Hans van Os in ‘s-Hertogenbosch een super de luxe massagestoel. Hij is bestemd voor de deelnemers aan de trainingen om beter met stress en werkdruk om te gaan. Maar om meer bekendheid te geven aan de weldadige effecten van deze stoel mag iedereen één keer gratis de stoel uitproberen.

De stoel is al vele malen geprobeerd en de reacties zijn positief.

Elise schreef het volgende:

De nieuwe massagestoel

“Hans nodigde mij uit om zijn massagestoel eens uit te proberen. Jaren eerder had ik al eens in een dergelijke stoel gezeten en dat was me goed bevallen. Ik nam het aanbod graag aan en werd geïnstalleerd in de fraaie zwarte indrukwekkende zetel.

Na het meten begon het programma

De massagestoel werd ingesteld op de basismassage en de machine kwam tot leven. Voordat de massage begon, werd het lichaam gemeten op spanning. Daarna begon de stoel aan het programma. Er kwam een aangename warmte vanuit de stoel mijn spieren binnen en allerlei functies werden ingezet. De stoel begon te blazen en perste lucht en allerlei massagerollen werden in werking gezet vanaf de nek tot onderaan de rug en druk werd uitgeoefend op mijn armen en onderbenen. In mijn nek en schouders werden spieren gekneed waarvan ik niet wist dat ik ze had, maar ik voelde ze wel!

Op het display kon ik zien welke soorten massage op dat moment aan het werk waren o.a. shiatsu en Zweedse massage. Ook laat het display zien in welke delen van het lichaam de massage bezig is.

Niet tegenwerken

Tijdens de basismassage werden de zijkussens en schouderkussens opgeblazen en naar binnen gedrukt. Al snel besefte ik dat ik me moest overgeven aan de stoel en niet moest tegenwerken. Ik had het idee dat ik klem kwam te zitten, maar juist de drukpunten in de schouders en bovenarmen werden geactiveerd.

De ademhalingstraining helpt

De ademhalingstraining die Hans me geleerd heeft kwam goed van pas. Door regelmatig en diep te ademhalen was ik in staat de stoel zijn werk te laten doen zonder me druk te maken om allerlei dingen die ik voelde gebeuren.

Afsluiten met een glaasje water

De stoel laat je precies en duidelijk voelen waar de meeste spanning in het lijf zit. Dat is niet altijd even aangenaam. En na een kwartiertje massage blijf je even rustig in de stoel zitten voordat je opstaat. Een glaasje water na de massage helpt om de afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de massage, sneller te laten afvoeren.

Herboren

Toen ik opstond kwam ik als herboren uit de stoel! Mijn nek was weer los en ik kon mijn hoofd weer alle kanten op draaien zonder pijn. De volgende dag merkte ik dat ik veel minder rugpijn had en dat ik langer kon autorijden dan normaal.

Bedankt Hans, voor de fijne massage. Ik weet wat ik voor mijn verjaardag ga vragen!”

Elise