Koffiebonen om thuis een professioneel kopje te zetten

Met de apparatuur die er de afgelopen jaren is ontwikkeld heeft u thuis de mogelijkheid om een professioneel kopje koffie te zetten. Niet langer is het nodig om naar een koffiezaak te gaan om daar je favoriete kopje te kopen – het is nu mogelijk om, veel goedkoper, zelf eenzelfde koffie te zetten.

Gemalen koffie of koffiebonen?

Er is veel verschillende koffie. Zo is er koffie zoals we dat van vroeger kennen: gemalen koffie die we in een koffiezetapparaat kunnen omtoveren tot een lekker kopje koffie. Maar daarnaast kennen we tegenwoordig veel verschillende koffie-varianten zodat er voor ieder wel een lekker kopje te vinden is.

Gemalen koffie wordt geleverd in zakken, de koffie kan gebruikt worden in de koffiezetappareten door middel van een filter. De filterkoffie is sterk en diepzwart, door de grote hoeveelheid kan er in een keer voor verschillende mensen koffie worden gezet, handig dus als u met meerdere mensen bent.

Koffiebonen worden ook geleverd in een verpakking van bijvoorbeeld kilo, maar zijn meer bedoeld om een los kopje koffie te zetten. De bonen worden gemalen in een koffiemachine, waardoor de koffie enorm vers wordt gezet. De smaak hiervan is duidelijk te onderscheiden, waardoor u kopjes koffie van de hoogste kwaliteit kan zetten, zoals ook een professional dit zou doen.

Over DeKoffieboon.be

Koffie en koffiebonen kopen doe je snel en voordelig bij dekoffieboon.be

Ontdek ons uitgebreid gamma aan gemalen koffie en espresso koffiebonen van diverse bekende nationale en internationale merken. Zo zijn hebben wij in ons gamma : douwe egberts, lavazza, illy, kimbo, segafedo, piu, rombouts, miko, chess… en nog vele andere.