Kappersfiets Kapperskruk

Kappersfiets – Kapperskruk of bedoelen we…………

Zadelkrukken

Zijn de duurste ook de beste?

Van een zadelkruk waar je enkele honderden euro’s voor betaald mag je verwachten dat deze waar voor hun geld geven en van topkwaliteit zijn. De meeste duurdere modellen zijn zeker goed te noemen maar meestal betaal je niet alleen voor de kwaliteit van het materiaal maar ook voor de naam. Hiernaast zijn staat een dure zadelkruk zeker niet garant voor het allerbeste zitcomfort.

Aandachtpuntjes!

Allereerst is een zadelkruk pas een zadelkruk als hij voorzien is van een zadelzitting (denk aan de vorm van het zadel van een paard). Deze ergonomische gevormde zadelzitting die u in een natuurlijke en gezonde houding laat zitten moet niet te breed zijn. Vooral bij dames heeft dit tot gevolg dat de benen onnodig wijd uit elkaar staan en dus voor ongemak kunnen zorgen.

Dit zelfde geldt voor het voetkruis. Aanbieders van modellen met een breed voetkruis prijzen deze aan omdat de zadelkruk dan solide en stevig zou staan. Waarschijnlijk is dit het geval maar ook hierdoor moet je je benen onnodig wijd langs het voetkruis plaatsen en een iets smallere basis staat net zo solide en stevig.

Het laatste maar zeker niet het onbelangrijkste is dat de zadelkruk voorzien moet zijn van een gasveer voor een traploos instelbare zithoogte zodat u de juiste werkhoogte kunt in stellen.

Waar kopen?

Een zadelkruk koopt u bij de specialist zoals Goedkopezadelkruk.com een bedrijf met jarenlange ervaring in zadelkrukken van topkwaliteit maar tegen een betaalbare prijs.

Kom kijken op www.goedkopezadelkruk.com voor zadelkrukken met de beste prijs-kwaliteits verhouding.