Informatie over waterbedden

Waar moet ik de verwarming pad?
Wees zeker dat de verwarmingmat onder de liner ligt en het matras is geplaatst bij het opzetten van het waterbed. Raadpleeg de installatie-instructies voor de plaatsing van de verwarmingmat op het frame van het bed.

Waarom is het licht op de waterbedverwarming flikkeren?
Zodra de Eclipse Solid State kachels de gewenste temperatuur heeft bereikt, zal de temperatuur controle-unit in een lagere stand gaan. Er zal een gestage knipperen van dit licht wanneer deze in de stand-by modus komt. Als je niet een Eclipse Solid State verwarming heeft, kan het licht slecht zijn. Dit zal op geen enkele wijze invloed hebben op de werking van de kachel en is geen teken van andere problemen, maar is vergelijkbaar met een gloeilamp in een lamp uitbrand – de lamp werkt nog goed. Het waterbed verwarmt de hele tijd of te veel.

Zorg ervoor dat de temperatuur besturing Control niet te hoog staat. Controleer of de sensor op de juiste plaats onder het matras en voering zit. (Als de sensor niet onder het matras zit, zal de Temperature Control Unit hele tijd verwarmen.)

De waterbedverwarming die niet voldoende verwarmt. Zorg ervoor dat de temperatuur regeleenheid wordt opgedraaid. Zorg ervoor dat de sensor op de juiste plaats staat. Als de sensor te dicht bij de verwarmingmat is zal het niet genoeg warmte geven.

http://www.waterbedinformatie.nl/