Herbalife helpt je slank de winter door

Nu de winter weer voor de deur staat is het voor heel veel mensen moeilijk om hun gewicht onder controle te houden. Herbalife kan hierbij helpen !

Gewichtsbeheersing in de winter

Afvallen of je gewicht onder controle houden is makkelijker in de lente en in de zomer. De dagen worden warmer. Mensen trekken weer dunnere kleding aan. En iedereen kijkt uit naar de zomer waarbij ze lekker op vakantie kunnen of naar het zwembad of het strand.

Dat betekent dat de contouren van het lichaam beter zichtbaar zijn en dus ook dat overgewicht veel meer opvalt. Een betere motivatie om er goed uit te willen zien is er dan ook niet.

Maar in de winter is dat anders. Korte, koude dagen zorgen ervoor dat mensen meer binnen zitten en de dikkere kleding verhullen ook veel. Tel daarbij op dat Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw zorgen voor dagen vol eten. Het is dan ook niet meer dan logisch dat mensen in de winter aankomen met alle gevolgen van dien op het moment dat het besef komt dat de lente en zomer weer voor de deur staat.

Gewichtsbeheersing met Herbalife

Herbalife kan hierbij helpen.

Het bedrijf brengt maaltijdvervangers op de markt en allerlei overige voedingssupplementen, bedoeld voor een uitgebalanceerd leven. Een voedzame shake, klaargemaakt in 250 ml halfvolle melk bevat slechts 270 calorieën. Als u besluit om 2 maaltijden door een heerlijke Herbalife shake te vervangen heeft u er al voor gezorgd dat 2 van de 3 maaltijden weinig calorieën bevat. Zo houdt u ongemerkt uw calorie-inname in balans.

Daarbij kunt u makkelijk ‘spelen’ met uw calorie-inname. Dagen dat het toch niet lukt om uitgebalanceerd te eten kunt u compenseren door de dag erna over te gaan op 3 heerlijke maaltijden van Herbalife. Sonja Bakker noemt dit wel een balansdag. U krijgt dat heel weinig calorieën binnen, maar wel drie keer een complete maaltijdvervanger.

In tegenstelling tot andere manieren van een balansdag maakt dit je ook niet futloos of moe. Integendeel, u behoudt uw energieniveau en u zult waarschijnlijk zelfs merken dat deze stijgt.