Een therapie volgen in de omgeving van Breda

Therapie in omgeving van Breda, Eindhoven of Tilburg: er kunnen minderen momenten komen waarbij je voelt dat je extra hulp kun gebruiken. Er zijn verschillende therapieën die je kunt volgen, bijvoorbeeld: psychische en/of lichamelijke klachten, verandering van ongewenste gewoonten, schaamte en/of schuld, faalangst, examenvrees, relatietherapie en nog vele anderen. Een therapie kun je volgen in de omgeving van Breda, Eindhoven of Tilburg.

Visie bij therapie van Praktijk voor therapie en begeleiding
Het belangrijkste wat een therapeut vindt bij therapie in de buurt van Breda,  is dat je jezelf weer goed gaat voelen en weer het oude ritme kunt oppikken. Een therapeut zal nooit sturen of advies geven wat te doen, maar er zijn wel uitzonderingen hierin. Over het algemeen ligt de beslissing altijd bij de persoon zelf. De visie van een therapie is om de emoties in gezonde banen te laten leiden.

Ervaren therapeut van Praktijk voor therapie en begeleiding
De oprichter van Praktijk voor therapie en begeleiding is Catherine van der Schoot. Deze praktijk richt zich op onder andere therapie in de omgeving van Breda, Eindhoven en Tilburg. Catherine heeft jarenlang gestudeerd voor menselijk gedrag, na de studie heeft ze andere culturen en religies onderzocht. Daarna de opleiding hypnotherapeut, en een vervolgopleiding voor psycho-oncologisch therapeut afgerond. Inmiddels ook al jaren actief bij praktijk voor therapie en begeleiding, dus kennis en ervaring genoeg. Verders is zij aangesloten bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, waardoor ze op de hoogste blijft van de nieuwste ontwikkelingen.