Een mooi lichaam met een waist trainer

Als je instagram hebt, heb je waarschijnlijk al iemand gezien met een waist trainer. Er wordt beweerd dat een waist trainer het ultieme hulpmiddel is om dat perfecte zandloperfiguur te krijgen. Mede door de opkomst van het internet en social media worden beroemdheden als Khloe Kardashian en Snooki als voorbeeld genomen voor veel vrouwen, en kan hun figuur voor veel mensen een overtuiging zijn om een waist trainer uit te proberen.

Waist training is een methode waarbij je taille geleidelijk smaller wordt gemaakt, door het dragen van aanbestedend ondergoed voor een bepaalde tijd. Er zijn verschillende waist trainers, zo heb je de latex waist trainer, en de katoenen waist trainer. Een waist trainer kan u vergelijkbare resultaten geven als een korset. Met een gemiddelde tijdsduur van 10 uur per dag, 8 weken lang, kun je omvang verliezen. De waist trainer past jouw lichaam aan naar de vorm van het ding en herschikt je interne organen naar je nieuwe vorm. Dit is overigens niet zo schokkend als het klinkt. Het nadeel van de waist trainer is dat je niet van je vet afkomt, het verplaatst zich alleen naar een andere plek op je lichaam.

Waarom zou je een waist trainer kopen? Er zijn genoeg redenen die andere mensen hebben overtuigd. Zo zorgt het dragen van een waist trainer voor een natuurlijke lift van je billen. De waist trainer maakt je taille smaller, waardoor je billen, maar ook je borsten, automatisch groter lijken. Ten tweede zorgt het dragen van een waist trainer natuurlijk voor een mooie platte buik. Hiervoor moet je wel wat meer doen dan alleen de waist trainer dragen. Je moet goed letten op je voeding en op bepaalde delen van de dag moet je vasten. Tijdens het vasten (zo’n 8 uur per dag) draag je de waist trainer. Deze drie stappen zorgen ervoor dat je een mooie platte buik krijgt.