Afkicken van GHB zonder bed

Zoekt u hulp bij het afkicken ghb? Voor uzelf of voor iemand in uw nabije omgeving. Overweeg dan om contact op te nemen met stichting Miroya. Zij begeleiden het afkickproces op een beetje andere manier, zonder de ‘bedden methode’. Voor velen is dat de ultieme oplossing om van een nare verslaving af te komen. Er is immers zoveel meer om van te genieten in dit leven!

Wanneer ben je verslaafd?

Miroya gaat uit van een aantal factoren die wijzen op een verslaving. Dit is bijvoorbeeld dat je meer gebruikt dan je je hebt voorgenomen, je vindt het moeilijk om met het middel te stoppen en dit lukt je niet goed,  en je bent een groot deel van de dag bezig met het verkrijgen, denken aan of het nemen van de stof. Een verslaving kan op een gegeven moment je leven in beslag nemen. En dat is zonde. Miroya ondersteunt hierbij.

Wat doet stichting Miroya?

Deze stichting heeft geen bedden en er is dus ook geen opname. Verslaafden krijgen de zorg in hun eigen omgeving en worden dus clean in de vertrouwde buurt. Voor langdurig verslaafden of bij extreem lichamelijke klachten is er een detox mogelijk onder narcose. Wil je weten of jij of een familielid, vriend of vriendin bij hen in aanmerking komt? Neem contact op met Stichting Miroya.